Blogga, något för mig?
Att ha en blogg.. Är det något för mig? Jag tycker det är så svårt att komma på saker att skriva om ibland. Speciellt om man inte lever ett väldigt intensivt liv med resor och sådär. Då kan det vara svårt att ha en blogg som uppdateras ofta. Men min lilla blogg har jo bara funnits i några månader ju. 
 
Men som tur är kan man komma på roliga saker och variera sig. Man kan göra listor, svara på frågor och sådär. Det är bra tycker jag. Så det inte blir tråkigt. Men känner redan här att jag undrar vart detta inlägg är påväg. Kanske mot något stort, nej inte vet jag. Jag känner att kreativiteten får flöda i detta inlägg. Annars då. Jag har sett flera halvbra filmer på siståne. Men finns en ny film jag vill se på bio och det är den nya Jurassic World filmen, med dinosaurier. Det är så sjukt att det finns vissa människor som tror på att dinosaurier och människor levde under samma tid. Det tror inte jag. Jag tror på vetenskap före religion.
 
Jag hade en period i mitt liv då jag tänkte? Kanske ska jag börja bli troende? Men rätt snabbt konstaterade jag att jag inte hade orken eller var tillräckligt inspirerad för att skaffa mig en tro och börja predika och så. Hålla mig till tron och vara troende. Inget för mig tror jag. Men jag har så mycket respekt för troende. Tänk till exempel att vara troende muslim och fasta vissa delar av året, det hade nog varit en utmaning för mig. Men samtidigt så sjukt häftigt att prova på. Eller ja det där lät lite fel, en religion är ingenting man oftast provar på utan är något som finns djupt rotad i personer.
 
Men angående Park filmen så tror jag den kommer vara grymt bra, då det antagligen är mycket bättre gjorda än de andra filmerna som kom ut för väldigt många år sedan. Tror jag måste se den faktiskt, kanske på Heron City eller någonstans. Och så en god lunch efter det, älskar mat och framförallt god restaurangmat sitter ju aldrig fel.
 
 
 
Dagen
Mötet gick hur bra som helst och efter det vart det lite shopping (klädinköp) inne i stan + god lunch. Så himla konstigt att jag köpte endast två plagg i en butik och sedan flera andra plagg i en annan - för mindre summa pengar! Snacka om bra affär!
 
Nu sitter nöjd kille på bussen på väg hem.
 
 
20e juni
God morgon. Idag ska jag på ett snabbt möte med läkaren. Det var varit rätt mycket strul för mig med att hitta en bra och konsist läkare som inte bara är där för stunden, utan lite mer långsiktigt. Det ska iallafall bli skönt att få detta avklarat så jag kan må så bra som möjligt, som jag bara kan.
 
Angående den nya prylen jag köpte så vart jag inte helt nöjd med den så jag tror mitt sökande får fortsätta eller så avstår jag bara från att använda den. Men den var ju lite saftig i pris så kanske lika bra att lämna tillbaka den?