I'm free
Hallå! Just nu är det kväll och jag är hemma. Såg förresten att jag fått en kommentar om det, om hur mötet gick och ja det gick bra. Så skönt att slippa sjukhus och leva på vanligt sätt nu som alla andra. Har ju varit inne på sjukhus upprepade gånger och det har aldrig varit kul. Jag minns första gången, innan min far gått bort så blev jag tvångsvårdad och fick ect vilket är elchocker. Men det slutade inte där. Jag slutade med medicinen tvärt efter några månader och blev tvångsvårdad igen. Denna gång också med ect vilket är det värsta jag vet. Tredje gången var när han hade dött så det var bara jag och min mor. Sedan efter tredje gången har det gått lite bättre och jag känner mig bättre behandlad och så. Så nu ska jag inte sluta med mina små piller jag tar.
 
Annars då.. Jag har blivit helt besatt av programmet Robinson, det är typ dagens höjdpunkt för mig. Så nu väntar sista avsnittet nu på söndag och jag hoppas på att DK tar hem hela skiten och vinner.
 
#1 - EWA

Är det behandlingar och piller som gjort att du har en så stirrig blick och stel hållning? Jag gillar din blogg men blev rädd första gången jag var inne här, dina ögon är så kalla.

Hoppas att du inte tar åt dig men lite glada leenden och spontana foton vore kul att se. Sköt om dig nu!

Svar: Ska väl tänka på det..
tombjarnestigs